Hoe een beschadigde muur bepleisteren?

Na het verwijderen van behangpapier ontdek je een beschadigde muur met reliëf, kleine gaatjes en scheurtjes en je wil niet te veel voorbereidend werk doen voordat je gaat schilderen. Geen probleem, er is nu een gemakkelijk aan te brengen uitvlakpleister waarmee je de verschillende reliëfs op je muur kan bedekken om snel een perfect glad oppervlak te verkrijgen dat klaar is om te schilderen.

Beschrijving

Om je beschadigde muur uit te vlakken , adviseren wij de kit Magic'Beschadigde Muren (pleister+ gereedschap), een snelle en eenvoudige oplossing om reliëfs tot 5 mm uit te vlakken.

TOEPASSING MET DE GEREEDSCHAPSKIT VAN MAGIC’

1/5 BEREID UW GEREEDSCHAP VOOR

opvouwen

De gereedschapskit bevat gereedschap van professionele kwaliteit:

een brede roller om de pleister aan te brengen en een roestvrijstalen mes om gemakkelijk glad te strijken.

Voor een uitzonderlijke afwerking adviseren wij jou om het mes aan beide zijden te slijpen met schuurpapier (korrel 200)

2/5 Aanbrengen met de plamuurrol

open vouwen

3/5 Gladstrijken met het roestvrijstalen blad

open vouwen

4/5 Schuren

open vouwen

5/5 Schidleren

open vouwen

Het afspelen van deze video kan aanleiding geven tot het gebruik van cookies door de partner van het videoplatform. Gelet op uw weigering om cookies te aanvaarden en uit respect voor uw keuze hebben wij het afspelen van deze video geblokkeerd. Als u de video wilt afspelen, gelieve akkoord te gaan met onze voorwaarden door te klikken op de knop hieronder.

MAGIC’BESCHADIGDE MUREN  is een pleisterkit ontworpen om makkelijk je beschadigde muren of muren met reliëf uit te vlakken (crepi, sierpleister, spack, scan, glasvliesbehang,…) en alzo een perfect strak oppervlak te bekomen.

Magic'Beschadigde Muren stelt een complete set voor, bestaande uit een plamuurrol en een professionele inox spatel.
Deze gebruiksvriendelijke pleisteroplossing is ideaal voor beginnende doe-het-zelvers die een perfect gladde en schilderklare muur willen.